Göksel Konseri

Report Abuse

goksel.jpg
0 0 Reviews
Popüler

Göksel Konseri

Farklı müzik türlerine getirdiği kendine özgü yorumu ve şarkı sözü yazarlığıyla başarılı bir kariyer süren Göksel, Bayhan Prodüksiyon organizasyonu ile 6 Kasım 2021 Cumartesi akşamı Atakum Sanat Merkezi Sahnesi'nde sizlerle… Güçlü ve renkli sahnesi ile her zaman hafızalarda yer eden performanslar sergileyen Göksel; yeni şarkılarının yanı sıra geçmişten bugüne seslendireceği unutulmaz şarkılardan oluşan benzersiz bir repertuvar ile eşsiz bir müzik ziyafeti sunacak.

Etkinlik Kuralları

Sağlık Bakanlığı tarafından alınan yeni tedbirler kapsamında; 6 Eylül tarihinden itibaren konser, sinema ve tiyatro gibi etkinliklere sadece aşı olmuş, hastalık geçirmiş ancak bağışıklık kabul edilen süreyi aşmamış veya etkinlik saatinden 48 saat önce yapılmış negatif sonuçlu PCR testi olanlar katılabilecektir.  Aşı olmayan, hastalığı geçirmemiş veya hastalığı geçirmesinin üzerinden bağışıklık kabul edilen süreyi aşmış veya negatif sonuçlu PCR testi olmayanlar etkinliklere giriş yapamayacaktır.

  • Katılımcılar/izleyiciler COVID-19 kapsamında alınan kurallara uymalıdır.
  • Tüm katılımcıların HES Kodu yanında bulunmalıdır.
  • Katılımcılar/izleyiciler alana girerken maske takmalı ve konser süresince maskelerini çıkarmamalıdır.
  • Maske takma konusunda gereken hassasiyeti göstermeyenler uyarılacaktır. Maske takmamakta ısrar edenler etkinlik alanı dışına çıkarılacaktır.
  • Etkinlik, sosyal mesafe kurallarına uygun şekilde hazırlanan oturma düzeni ile gerçekleşecektir.
  • Organizasyon firması, bilet fiyatlarını değiştirme hakkını saklı tutar.
  • Organizasyon firması etkinlik için uygun görmediği kişileri, etkinlik mekanına almama hakkına sahiptir.

Contact Information

Sanatçılar Hakkında
1992 yılından itibaren birçok orkestrada solistlik yapan Göksel, 1995 yılında Onno Tunç ile tanışmasıyla ilk albümünü yayınlayarak, Sezen Aksu’nun orkestrasında vokalistlik yapmaya başladı. 1997 yılında çoğunluğu kendi şarkılarından oluşan Yollar albümünü yayınladı. Albümde Sezen Aksu ve Onno Tunç’a ait “Kurşuni Renkler” ve “Yakışıklı” isimli şarkıları yorumladı. “Sabır” albümün en ses getiren parçalarından oldu. 2001 yılında yayınlanan “Körebe” albümünde yer alan “Depresyondayım” şarkısı dinleyicilerden tam not aldı. 2012 yılında Ozan Çolakloğlu prodüktörlüğünde yayınlanan “Bende Bi’ Aşk Var” isimli albümü büyük beğeni toplayarak, son yılların en iyi albümü olarak nitelendirildi. “Acıyor” dijital platformlarda yılın en çok indirilen şarkısı olurken, Altın Kelebek, Avrupa Gazeteciler Derneği Kuzey Kıbrıs Türk Cumhuriyeti “En İyi Pop Kadın Sanatçı” ödüllerine layık görüldü. 2013 yılında Türkiye Video Müzik Ödülleri’nde “En İyi Kadın Şarkıcı” ödülünü almıştır. 2015 yılında aranjörlüğünü Ozan Çolakoğlu’nun üstlendiği “Sen Orda Yoksun” stüdyo albümü yayınlanmıştır.
Nasıl Bilet Alınır?
https://www.passo.com.tr/tr/etkinlik/goksel-konser-biletleri-samsun/2130319

Göksel Konseri 0 reviews

Write Your Review

There are no reviews yet.

Write Your Review

Your email address will not be published. Required fields are marked *


Notice: ob_end_flush(): Failed to send buffer of zlib output compression (1) in /home/samsunetkinlikco/public_html/wp-includes/functions.php on line 5427

Notice: ob_end_flush(): Failed to send buffer of zlib output compression (1) in /home/samsunetkinlikco/public_html/wp-includes/functions.php on line 5427