Kırmızı Balık Live Show

Report Abuse

kirmizi.jpg

Kırmızı Balık Live Show

Bir nesil onun şarkılarıyla büyüdü. Dünya geneli Youtube ‘de dinlenme rekorları kırarak 500 milyondan fazla bebek ve çocuk tarafından dinlenen, 7'den 70'e herkesin sevgilisi olan, Kırmızı Balık ve Arkadaşları 12 Kasım Cumartesi 13.00 – 14.30 ve 15.30 olarak 3 farklı seansla Samsun Büyükşehir Belediyesi Atakum Sanat Merkezi’nde! Kırmızı Balık Live Show, interaktif tiyatral heyecanlı bir konuya sahip, çocuk yapımıdır.

Kırmızı Balık şarkısını dinleyen tüm çocuklar bu tiyatro etkinliğine davetlidir. Görsel şölenlerin ve özel sahne şovlarının yanı sıra çocukların kişisel gelişimine yardımcı ögeler içeren oyun, Psikolog Hamdi Kaval tarafından özenle incelenmiştir.

Balıkçı Kralın ülkesinde herkes çok mutludur. Bu mutluluğun sırrı Kralın ve ailesinin halkına mutluluk ve sevgi dağıtmasıdır. Balıkçı Kralın sevimli kızı Lili, en yakın arkadaşı Şeker ile Baloncuk Makinesiyle tüm ülkeye mutluluk saçarlarken, baloncuk makinesi kaybolur. Balıkçı Kral, denizlerin sevimli kahramanı, eski dostu Kırmızı Balıktan yardım ister. Tüm deniz canlılarının bu maceraya katılmasıyla heyecan dolu dakikalar başlar.

Oyuncular: Balıkçı Kral, Lili, Şeker, Kırmızı Balık, Dedektif Sarı Balık, Deniz Kızı, Ahtapot, Deniz Yıldızı ve Deniz Atı.

Yazan/Yöneten: Mehmet Afyoncu

Müzik: Cem İdiz

Sahne Amiri: Bekir Annıak

Koreografi: Buse Afyoncu

Psikolog: Hamdi Kaval

Pr Ajans: Dijital Vali

Marka ve Organizasyon Mentörü: Volkan Özyurt

Contact Information

Nasıl Bilet Alınır?
https://biletinial.com/tiyatro/kirmizi-balik-live-show

Kırmızı Balık Live Show 0 reviews

Write Your Review

There are no reviews yet.

Write Your Review

Your email address will not be published. Required fields are marked *


Notice: ob_end_flush(): Failed to send buffer of zlib output compression (1) in /home/samsunetkinlikco/public_html/wp-includes/functions.php on line 5427

Notice: ob_end_flush(): Failed to send buffer of zlib output compression (1) in /home/samsunetkinlikco/public_html/wp-includes/functions.php on line 5427