Etkinlik Hakkında

Karar verilmiş, her şey hazırlanmış ve artık sona gelinmiştir. Dünyayı terk edecek olmanın sevinciyle son sözlerini fısıldayan Bahtiyar, en azından öbür dünyada rahat etme ihtimaline karşın oldukça heyecanlıdır. Nasıl olmasın ki? Bahtiyar idi o! Kader dahi bazen haline üzülür, acıları üst üste yaşatmaktan kaçınırdı. Fakat kim ne yaparsa yapsın daha doğarken alnına kazınan bahtsızlık yakasını asla bırakmazdı. Artık her şeyin sonuna gelmişti işte. Oh be dedi ipi boynuna geçirirken, ölmek gibisi yok. Bahtsızlık konusunda doktora yapmış olan Bahtiyar, ne zaman istediğini elde etmişti ki şimdi etsin?

Yazan: Şirin GEDİKLİ
Yöneten: Ruhi SARI


Ses Işık: Kaan ÖZTAŞ
Reji Asistanı : Berivan Dilan ŞEN
“Çünkü Başka Sen Yok” KALBEN
Müzik : Tuğrul BAFRA
Dekor : RETORİK
Afiş Fotoğraf : EMRE MOLLAOĞLU
Afiş tasarım : Ural KARABIYIK
Yapım : @retoriktiyatro
Organizasyon @etkinlikzamani
Oyuncular : Ruhi SARI, Emine ÜN, İlker KALAY, Elif ÇELİK

Nasıl Bilet Alırım?

https://www.biletix.com/performance/3SHTG/001/TURKIYE/tr

Etkinlik Kuralları

- Katılımcılar/izleyiciler bileti üzerinde yazan koltuk numarasına oturmak zorundadır. Bu kurala uymayan ve yer değişikliğinde ısrar eden katılımcılar etkinlik alanı dışına alınacaktır.
- Etkinlik girişinde bilet kontrolü yapılacaktır, biletinizi telefondan göstermeniz gerekmektedir. Biletler tek kişiliktir.
- Organizasyon firması gündeme dair olumsuz bir durumda etkinliği erteleme ve programda değişiklik yapma hakkını saklı tutar.
- Kayıp veya unutulan biletler için yeniden basım / teslimat yapılmayacaktır. Etkinlik mekanına giriş esnasında biletinizi ibraz etmeniz zorunludur.
- Etkinlik mekanına profesyonel ses ve görüntü kayıt cihazları alınmayacaktır.
- İade veya değişiklik yapılmayacaktır.
-13 yaş ve üzeri için uygundur.